Allergisch voor e-nummers
arrow_drop_up arrow_drop_down
23 augustus 2015 

Allergisch voor bepaalde E-nummers

Na altijd alles gegeten en gedronken te hebben, kreeg ik twee jaar geleden last van bulten. Wat van kwaad tot erger werd. Het werden hele rode bulten en jeuk! Ik wist niet wat het was of kon zijn. Ik voelde me er heel erg onzeker door en opgesloten. Hiervoor ben ik naar de dokter geweest en heb toen een bloedonderzoek gehad, hier kwam niks uit.

Toen ben ik naar een allergie centrum in Utrecht gestuurd. Hier heb ik een priktest ondergaan, maar hier kwam ook niks uit. Een gesprek met een meneer die gespecialiseerd is op voedingstoffen, zei mij dat ik in de gaten moest houden wat ik at. Dit heb ik gedaan en hij zei dat ik allergisch was voor bepaalde E-stoffen, ik kreeg er medicijnen voor om het te onderdrukken. Mijn moeder en ik zagen het niet zitten dat ik mijn hele leven pillen moest slikken, terwijl we niet eens wisten voor welke E-stoffen ik nou allergisch was!

Toen mijn moeder op het internet aan het zoeken was voor eventuele behandeling en opeens terecht kwam op deze site. Is mijn moeder aan het bellen geweest met Cynthia. Hier werd verteld dat ik een kennismaking gesprek kreeg met 1 behandeling en zelf mocht weten of dat ik hierna door wou gaan. Bij het kennismaking gesprek was ik heel erg overtuigd hoe ze meerdere mensen behandeld heeft en die er geen last meer van hebben. Ik wilde doorgaan met deze behandelingen, want ik wilde graag van die allergie af en alle toestanden die erbij kwamen kijken.

Ik ben blij dat ik al die behandeling heb gedaan met resultaat en na de laatste behandeling ging ik langzaam weer proberen te eten. Ik was zo opgelucht dat ik geen rode bulten en jeuk meer kreeg. Dat ik telkens meer ging proberen en aan het wachten was of dat ik echt geen rode bulten en jeuk meer zou krijgen. Ik ben zo opgelucht en blij voel me weer vrij en zeker.

Als je ergens last van hebt, neem gewoon contact op met Cynthia en ze vertelt je er meer over. De behandelingen doen geen zeer en hebben wel resultaat. Geen medicijnen meer nodig. Dat is toch heerlijk!

Gr. Shelly

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Reactie plaatsen

We gebruiken cookies