Buikklachten effectief verholpen met Qure Energetic Connections
arrow_drop_up arrow_drop_down
8 december 2015 

Buikklachten verholpen met Qure Energetic Connections

Ik ben bij Cynthia gekomen vanwege een gespannen gevoel in mijn lichaam. Het meeste last had ik van buikklachten, continue harde plekken in mijn buik, waardoor ik ook slecht ging ademen en mij futloos ging voelen. Daarnaast had ik het idee mijzelf steeds door de dag te moeten slepen.

De dokter weet mijn klachten aan stress. Inmiddels had ik ook een traject afgerond bij de osteopaat. Dat gaf iets verlichting. Maar omdat mijn klachten nog niet over waren, ben ik verder gaan kijken wat er aan te doen zou zijn. Via via ben ik bij Cynthia terechtgekomen. Ik had geen ervaring met complementaire geneeswijze, maar ik stond er wel voor open.

Cynthia heeft mij uitgebreid uitgelegd wat ze ging doen. We besloten om Qure Energetic Connections in te zetten en daarnaast de behandelingen te ondersteunen met de SCIO, een biofeedback systeem. Ik was verbaasd dat ze ook dingen tegenkwam in de SCIO die ik niet verteld had, omdat ik dacht dat het niet belangrijk was.

Tijdens de Qure behandelingen gebeurde er heel veel in en met mijn lichaam. Trillen, heel veel trillen, ongecontroleerde bewegingen en huilen omdat er (oud) verdriet naar boven kwam. Cynthia gaf aan dat het trillen een reactie is op het loslaten van trauma’s. Het is een vreemde gewaarwording als je merkt dat je lichaam iets gaat doen, waar je zelf geen invloed op hebt. En dat er verdriet naar boven komt, wat blijkbaar heel ver weggestopt zit in je lichaam. Maar iedere behandeling voelde als een opluchting.

Na 4 behandelingen heb ik een ontspannen gevoel in mijn lichaam, zijn de harde buiken weg en voel ik me veel fitter. Ook het ondersteunen bij een ander voedingspatroon hebben bijgedragen dat ik me nu goed voel.

Dank Cynthia voor je hulp.

Groet, M.

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Reactie plaatsen

We gebruiken cookies