Cursus EHBO met homeopathie
arrow_drop_up arrow_drop_down
16 oktober 2016 
in Events

Eerste Hulp Bij Ongemakken - Cursus zelf doen met homeopathie

Het dagelijkse leven zit vol met ongemakken en ongelukjes. Je stoot je hoofd tegen een kastdeurtje, je brandt je hand aan een hete pan, je snijdt je in je vinger, je wordt gestoken door een wesp of mug, je krijgt een allergische reactie op iets dat je eet. Zo kunnen we nog even doorgaan. En met kinderen gebeuren en nu sneller ongelukjes of zijn sneller vatbaar. Verhouden, snotneuzen, moe, koorts, dreinerig enzovoorts.

Oplossingen voor ongemakken en ongelukjes

Vaak wordt een oplossing gezocht in een zalfje, een pleister of een pilletje. Naar de huisarts gaan is vaak een volgende stap als het niet wordt verholpen. De tijd die nodig is om de ongemakken te verhelpen is vaak lang. Het ongemak duurt maar met een zeurende pijn of jeuk tot gevolg.

Maar wist je dat je met homeopathie deze ongemakken en klachten snel en doeltreffend kunt verhelpen?

Ik was door een bij gestoken in mijn voet. Dat deed behoorlijk pijn en al snel was er een grote rode bult op mijn voet verschenen. Dagenlang heeft het enorm gejeukt en smeren met Azaron en deppen met azijn hielp ook niet. Toen kwam ik bij mijn homeopaat en zij gaf me een middel tegen de bijensteek. Binnen een uur was de jeuk weg en de volgende dag was er niets meer te zien. Was ik maar eerder gegaan…

Simon

Zelf leren om homeopathie toe te passen

Je kunt zelf leren om homeopathische middelen toe te passen om deze ongemakken en ongelukjes te behandelen. Hiervoor organiseren we met klassiek homeopaat Gerrie Hasselaar een cursus van 2 dagen. Hierin leer je om de middelen veilig en doeltreffend te gebruiken in acute situaties.

De cursusdagen zijn op zaterdag 18 februari en 1 april 2017 van 10.00 uur – 16.00 uur. De cursus vindt plaats op de Kokermolen 4 te Houten. Kosten voor deze cursus bedragen € 150,00 inclusief uitgebreide syllabus. Je kunt de middelen (37) samen met het EHBO-boekje erbij bestellen, dan betaal je € 200,00 en kun je direct zelf aan de slag.

Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze, dan krijg je een gedeelte of het gehele cursusbedrag vergoed.

Wat leer je tijdens de cursus EHBO met homeopathie

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is klassieke homeopathie
  • De wetten van klassieke homeopathie
  • Waar worden homeopathische middelen van gemaakt
  • Verschil homeopathie en kruidengeneeskunde
  • Verschil complex homeopathie en klassieke homeopathie
  • Keuze van het middel, dosering, reactie, herhalen
  • Behandelen met homeopathie

Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie over de cursus kun je contact opnemen met Gerrie Hasselaar, Homeopathie works, via 06-55775338 of gerriehasselaar@hotmail.nl. Aanmelden kun je door het onderstaande formulier in te vullen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Reactie plaatsen

We gebruiken cookies