Kanker? Wat nu? Het verhaal van Joop Stringer
arrow_drop_up arrow_drop_down
29 september 2016 
in Events

Kanker? Wat nu? Het verhaal van Joop Stringer

Deze vraag werd de keiharde werkelijkheid voor Joop Stringer in 2009. Hij krijgt de diagnose zaadbalkanker. En wat doe je dan?

Je gaat het gevecht aan en haalt alles uit de kast om weer beter te worden. Joop heeft een bewogen reis meegemaakt, waarin hij op reguliere en alternatieve wijze de kanker heeft bestreden. Joop vertelt graag zijn verhaal tijdens de lezing op 25 oktober.

Kanker? Wat nu? Een verhaal in 9 stappen

Tijdens de presentatie ‘Kanker? Wat Nu? Een verhaal in 9 stappen’ vertelt Joop Stringer over zijn al 5 jaar durende reis, waarin hij de terugkerende kanker op een natuurlijke manier opgelost heeft.

Joop geeft een beeld van vroeger en nu in zijn leven en welke zaken hij allemaal heeft aangepakt om uiteindelijk een, wat de artsen noemen, spontane remissie te hebben. Ook gaat Joop in op de huidige stand van zaken wat betreft alternatieve therapieën en methoden om kanker te behandelen.

9 stappen voor heling

Aan de hand van de 9 stappen uit het boek ‘Radical Remissions’ van Kelly Turner, een Amerikaanse arts die duizenden ‘spontane remissies’ onderzocht heeft, geeft Joop een overzicht van de stappen die voor hem ertoe geleid hebben dat zijn kanker verdwenen is.

Tussen de eerste teelbalkanker in 2009, waarin Joop de ‘normale’ route voor behandeling heeft bewandeld en deze tweede in 2011, waarin hij de alternatieve route gekozen heeft, zit een wereld van verschil. Dat het verschil vooral in Joop zat, wordt zeker duidelijk in deze presentatie.

Datum: 25 oktober

Tijd: 19:30 tot 22:00 uur

Locatie: Life Power Services in Houten

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Reactie plaatsen

We gebruiken cookies