Mijn aanpak voor jouw klachten
arrow_drop_up arrow_drop_down
aanpak-klachten-Life-Power-Services

Mijn aanpak voor verandering van jouw klachten?

Natuurlijk, doelgericht, concreet en met resultaat

Concreet en to-the-point

Beide benen op de grond

Natuurlijk

Zonder bijwerkingen en medicijnen

Inzicht in onderliggende oorzaak

Geen symptoombestrijding

cynthia-energie-balans

Mijn visie op gezondheid

In mijn visie op gezondheid ga ik uit van de mens als geheel. Holistisch. Ik kijk naar de fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveaus. 


Klachten ontstaan als op 1 of meer van deze niveaus de energie is geblokkeerd. De balans is dan verstoord.


Door de oorzaak van deze verstoring aan te pakken en op te lossen, wordt de balans weer hersteld en gaat de energie weer stromen. Het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de mens zorgt er dan voor dat de klachten oplossen.

Jeroen

Ik kwam voor een lichamelijke klacht en door aan mijn emoties te werken, zijn er meerdere kwalen en klachten verdwenen.


oplossingen-gezin

Voor wie?

Voor mannen, vrouwen en kinderen met klachten van lichamelijke en geestelijke aard, die op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen. Mijn cliƫnten hebben vaak last van klachten die niet of moeilijk over gaan of steeds weer terug komen. Eerdere oplossingen hebben dan niet het gewenste resultaat opgeleverd.


Ik kijk naar de onderliggende oorzaken en deze bevinden zich vaak in ons onderbewuste. Klachten hebben ook een betekenis en willen ons iets duidelijk maken. Waarom heb je die klacht? Als je open staat om dit met mij te onderzoeken en naar jezelf te kijken, dan ga je je meer inzicht en bewustzijn krijgen. Echte verandering is het resultaat.


Om je klachten op te lossen is jouw inzet een voorwaarde. Je krijgt van mij geen quick fix. Ik help jou om zelf je klachten op te lossen.

Voor welke klachten? Onder andere:

 1. Hooikoorts
 2. Migraine
 3. Angst
 4. Chronische vermoeidheid
 5. Onzekerheid
 6. Allergie
 7. Burn out
 8. Buikpijn
 9. PMS
 10. Gebrek aan energie
 11. Onveiligheid
 12. Woedeaanvallen
 13. Onwenselijk gedrag van kind
 1. Onrust
 2. Onvruchtbaarheid
 3. Boosheid
 4. Verdriet
 5. Bindingsangst
 6. Waterwratten
 7. Depressie
 8. Mentale blokkades
 9. Slecht slapen
 10. Negatieve overtuigingen
 11. Jeuk
 12. Pijn
 13. Eczeem

Waarmee?

Mijn aanpak is afgestemd op jou en jouw vraag of klacht. Ik maak gebruik van verschillende (natuurgeneeskundige) methoden, technieken en middelen en ik kies de best passende voor jou. En waarmee ik de beste resultaten samen met jou kan bereiken.


Ik zet onder andere de volgende methoden, technieken en middelen in:

 • Coaching
 • Familieopstellingen
 • Opstellen van het verlangen
 • Ziekte- of symptoomopstellingen
 • Homeopathische middelen
 • Bloesem remedies

Hoe?

Voor de behandeling van je klachten zijn meerdere sessies nodig. Een gemiddeld traject bestaat uit ongeveer 8 sessies van 60 minuten. Het aantal sessies hangt af van de aard en ernst van je klachten, jouw mate van bewustzijn en je vermogen om de inzichten en tools die ik je geef in de praktijk toe te passen.

Wil jij ook verandering van je klachten?

Meld je dan aan voor de gratis inzichtsessie van 30 minuten bij mij in de praktijk of via de telefoon.
We gebruiken cookies