Toetsen minder stress en beter resultaat met Brain Boosters
arrow_drop_up arrow_drop_down
14 juni 2016 
in Nieuws

Toetsweken met minder stress en betere resultaten

Over 1,5 week starten de toetsweken weer op de middelbare scholen. Iedere dag meerdere toetsen en dat een week lang. Zwoegen, leren, onthouden, (laten) overhoren. Het kost een hoop tijd en energie. Wil je dit jaar meer ontspannen de toetsweek in gaan? Wetende dat je ondersteund wordt iedere dag?

Ook dit jaar helpen we weer pubers die in de toetsweek zitten met de Brain Boosters. Het programma loopt van 27 juni tot en met 1 juli. Wat houdt het in?

Het Brain Booster programma is een serie van dagelijkse biofeedback-behandelingen op afstand die als doel hebben om de hersenen teoptimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het stimuleren van je creativiteit, hetbalanceren van je linker en rechter hersenhelft voor een optimaal gebruik hiervan, programma’s die er op gericht zijn om taal, rekenen en inzicht te vergroten, stress release om de stress te verlagen. Dit gebeurt allemaal door het sturen van positieve frequenties door middel van een biofeedback apparaat (SCIO). De Brain Boosters werken gewoon op afstand en je hoeft erzelf niets voor te doen.

Dagelijks ontvang je na de behandeling een email waarbij aangegeven wordt wat ik specifiek heb behandeld en daarbij tips en leuke, korte oefeningen om ook eventueel zelf aan de slag te gaan met het verbeteren van je hersenen.

Resultaten van de Brain Boosters zijn onder andere beter kunnenconcentreren, meer focus, makkelijker leren, rustiger in je hoofd en beter slapen. Dat wil je toch?

De afgelopen jaren hebben we meerdere keren het Brain Booster programma gedraaid, voor zowel kinderen als volwassenen met mooie resultaten. Ook afgelopen examen periode hebben we diverse kinderen ondersteund tijdens deze periode, waarvoor we positieve feedback hebben ontvangen. De kinderen scoorden betere resultaten dan verwacht en met(in)minder spanning.

 

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Reactie plaatsen

We gebruiken cookies