Zoon weer vrij van buikklachten
arrow_drop_up arrow_drop_down
28 maart 2016 

Zoon weer vrij van buikklachten

In de praktijk zien we vaak dat kinderen klachten hebben die een boodschap inhouden voor de ouders. Kinderen spiegelen naar de ouders. Zo ook in dit verhaal van een cliënt die kwam voor de buikklachten van haar zoon van 8 jaar.

Dagelijks buikpijnen

Sinds ruim een jaar had onze zoon van last van dagelijkse buikpijnen. We zijn bij de huisarts geweest, hij kreeg medicatie voorgeschreven. Doorverwezen naar het ziekenhuis voor allerlei onderzoeken. Maar er is niets uitgekomen. We kregen ook geen inzicht in waardoor het kwam, aangezien het altijd aanwezig was. Kortom: er was lichamelijk niets aan de hand. Maar toch klaagde hij over buikpijn. Ik werd door twee mensen onafhankelijk van elkaar doorverwezen naar Cynthia.

Behandeling van buikklachten

Cynthia heeft onze zoon meerdere keren behandeld. Hij heeft nu geen buikpijn meer. Heel erg fijn.

Met verschillende technieken heeft ze ons geholpen. Ze heeft een biofeedback systeem ingezet om te kijken wat er ‘van binnen’ allemaal gebeurde. Ze heeft Quantum Allergy inzet, waarmee we zijn dagelijkse eten en drinken konden resetten, zodat dat geen klachten meer kon veroorzaken. En als laatste heb ik zelf een familie-opstelling gedaan voor onze zoon. Ik vond het heftig, aangezien ikzelf de oplossing was voor zijn buikpijn. Dit wil zeggen dat het probleem wat naar boven kwam, iets was wat bij mij hoorde en dat ik zelf nog een plek moet geven. Onze zoon spiegelde als het ware dat ik het probleem waar ik ‘buikpijn’ van kreeg in mijn jeugd, een plekje mocht gaan geven.

Resultaat van de behandelingen

Na de opstelling ging het zowel met mij als met onze zoon beter. Nu, na de paar maanden kan ik zeggen dat ik zelf rustiger ben, bezig ben met verwerken en dat onze zoon niet meer klaagt over buikpijn.

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Reactie plaatsen

We gebruiken cookies