Natuurlijke oplossingen voor emotionele klachten
arrow_drop_up arrow_drop_down

Stroomt de energie niet? Loop je vast in patronen? 

Ik help je met inzicht en veranderen

Coaching

hulp om je doelen echt te bereiken

Opstellingen

geven je inzicht in blokkades

Remedies

ondersteunen je emoties

Lukt het je niet om naar de positieve dingen in je leven te kijken en focus je meer op het negatieve?

Dan voel je je waarschijnlijk niet lekker in je vel. Het is lastig voor je om blij en energiek te zijn en te genieten van de kleine dingen in je leven. Je weet niet waar je naartoe wilt en hoe je je verlangen kunt bereiken.


Tijd om er wat aan te doen en de regie in eigen handen te nemen.


Bij emotionele (psychische, mentale) klachten zet ik vaak een combinatie in van verschillende technieken. Wat voor jou op dit moment nodig is, is het uitgangspunt en bepaalt op welke manier we aan de slag gaan.

Coaching

We gaan samen met jouw hulpvraag aan de slag. Ik help je met in beweging te komen, in de goede richting. Door gesprekken te voeren, je inzichten te geven, je te leren hoe je onderbewuste werkt, oefeningen te doen, je te laten voelen.


Het is mijn doel om jou te helpen transformeren, dus echte verandering te realiseren.  

Opstellingen

Met systemisch werk werken we aan het vergroten van je bewustzijn. Door je familiesysteem in kaart te brengen met alle relaties en ingrijpende gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld. Hierdoor krijg je inzicht in belemmerende patronen in je eigen leven.


In de opstelling krijgen we toegang tot de informatie uit het onderbewuste en krijgen we een beeld van wat er werkelijk speelt. En hebben we de mogelijkheid om de balans weer te herstellen. 

Remedies

Bach Bloesem remedies werken op je emoties. Als Bach Bloesem therapeut kan ik je ondersteunen in je proces met de juiste remedies. Deze helpen je om beter om te gaan met angst, verdriet, boosheid, nervositeit, twijfel, negatieve gedachten, wrok en wanhoop.

Wil je meer inzicht waar je emotionele klachten vandaan komen? En met mij op zoek gaan om ze op te lossen?

We gebruiken cookies