Een cadeau voor mezelf

Sinds vele jaren ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling. Mijzelf te ont-wikkelen. Los te komen van patronen en dynamieken die mij vasthouden. Dichter bij mezelf te komen.

Tijden heel intensief en ook tijden op een laag pitje. Soms gaat het met tranen die blijven komen vanuit het onderste puntje van mijn tenen. En soms gaat het met humor en schiet ik in een lachstuip. De ene keer heb ik veel sessies nodig, omdat er steeds weer een haakje is dat vastzit aan 1 groot thema. En de andere keer is 1 sessie al voldoende om weer beweging te krijgen.

Bewustzijn over mezelf, mijn gedrag, wat ik (niet) zeg, wat ik (niet) doe, wat ik denk, wat ik (niet) voel, mijn ‘stemmetjes’, helpt me om te onderzoeken welke stap ik wil maken. Het is geen moeten, maar een mogen en willen. Voor mezelf.

Het zorgt voor ruimte, verlichting, inzicht, het vrijgeven van energie die niet meer nodig is, nieuwe mogelijkheden, verandering van innerlijke houding, zachtheid en nog zoveel meer. ❤️

Deze week mag ik twee hypnotherapie sessies ontvangen. Heerlijk. Voor mij is persoonlijke ontwikkeling geen worsteling, vage shit of zweverig gedoe, maar juist een kado.

Wat betekent persoonlijke ontwikkeling voor jou?

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach en hypnotherapeut inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Reactie plaatsen