Angst voor de dood

Je zal maar naar de dokter gaan om een plekje op je huid te laten onderzoeken. Van jezelf hoeft het niet. Maar je omgeving wil dat je het doet.

De dokter kijkt ernaar. En binnen no-time krijg je de diagnose: een melanoom.

Je komt in een rollercoaster terecht. Onderzoeken, operatie en herstellen. Schoon verklaard.

Tot zover het lichamelijke deel.

Dan pas daalt in wat je hebt meegemaakt. Emoties overspoelen je.

Je gaat naar een coach om te leren om meer in het hier en nu te zijn. Je bezoekt een haptonoom die zorgt dat je meer in verbinding komt met je gevoelens.

In alle hevigheid kom je in verbinding met je gevoelens die horen bij angst voor de dood.

Maar de gevoelens worden niet minder. Ze gaan niet weg. Het neemt bezit van je. Ieder moment van de dag is het aanwezig. Tranen komen. Ook als je het niet wil. Onderdrukken lukt niet. Het overspoelt je.

Na een paar maanden hiermee rond te lopen, bel je mij.

Je wil er vanaf. Verdriet mag er zijn. Maar niet in deze mate. Het nare gevoel in je lichaam is heftig. Het beperkt je dagelijkse functioneren. Je wil er vanaf.

Met onder andere hypnose gaan we hier aan werken. Met 1 hypnose sessie, specifiek voor angst, kom je niet meer bij dat gevoel.

Je kunt weer genieten. Verdriet is er soms nog. En dat mag er zijn. Je energie komt terug. Je kunt weer vooruit kijken. De toekomst in.

Dankbaar dat ik je hierbij mocht begeleiden.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Zowel lichamelijk als geestelijk? Kom voor een gratis inzichtsessie. Dan onderzoeken we wat ik voor je in doen.

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach en hypnotherapeut inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Reactie plaatsen