Jou echt helpen om gelukkiger en gezonder te zijn
arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Life Power Services

Het is mijn missie om jou echt verder te helpen om gelukkiger en gezonder te zijn

Waarom ik mensen help om gelukkig en gezond te zijn

Iedereen maakt in zijn leven fasen mee waar het tegen kan zitten. Waarin het niet goed lukt om de oplossing te vinden, ondanks vele pogingen. En waar de wens steeds groter wordt om die oplossing wel te vinden en de balans weer terug te brengen in het leven.


In mijn eigen leven heb ik hier ook mee te maken gehad. Ik had vlak achter elkaar lichamelijke klachten, die moeilijk over gingen. Mijn werk gaf me geen energie meer. Ik kreeg last van Pfeifer, RSI en evenwichtstoornissen. Toen was ik nog niet zo bewust dat ik op zoek ging naar de echte oorzaak. Dus duurde het lang voordat het weg was en kwam het een na het ander.


Op het emotionele vlak kregen we het als gezin zwaar te verduren met onze dochter die bijna dagelijks heftige driftbuien kreeg en zeer gevoelig was voor energie uit haar omgeving. Wij zochten hulp om dit voor haar op te lossen en er zelf beter mee om te kunnen gaan. Het putte ons uit en we kwamen in de reguliere zorg niet verder. En haar medicijnen geven om haar gevoel en emoties te onderdrukken wilden wij absoluut niet.    


We zochten en we vonden de oplossingen voor onze uitdagingen. Ik leerde zelf Quantum Touch en in no-time waren mijn lichamelijke klachten voorbij. Ik ging er mensen mee helpen en dat was de start van mijn eigen praktijk. Dat was in 2008 en sindsdien ben ik doorlopend aan het studeren om meer kennis, vaardigheden en handvatten te leren om mensen beter te helpen.


We hadden geleerd om met de driftbuien van onze dochter om te gaan en haar gevoel te "resetten". Maar over was het nog niet. Totdat een familieopstelling ons duidelijk maakte waar de driftbuien vandaan kwamen. Ik nam als moeder mijn eigen plek niet in en daarom was onze dochter al jaren aan het roepen, huilen en krijsen. Energetisch was ik er niet als moeder. In de familieopstelling kregen we dit inzicht en kon ik mijn plek innemen. De driftbuien waren op slag over. Wat een opluchtig en tegelijk een fantastische ervaring.


Mijn gezin en ik zijn dus echt geholpen met onze problemen en uitdagingen die we hadden. Oplossingen die zijn gekomen door naar de oorzaak te kijken en hiermee aan de slag te gaan. Dit is voor mij het bewijs dat een echte oplossing komt, als je open staat om naar jezelf en je situatie te kijken. De vraag is dus: Waar komt het vandaan en wat wil het mij duidelijk maken?

Het is mijn doel om jou zo goed te helpen, dat je mij niet meer nodig hebt - Cynthia

cynthia-hilkman-life-coach

Waar kan ik jou mee helpen?

Een leven lang leren

Na de eerste cursus die ik deed, Quantum Touch, volgden nog vele opleidingen en trainingen. Ik leerde om allergieën te elimineren met NAET. Om cliënten te ondersteunen op emotioneel gebied deed ik de opleiding tot Bach Bloesem Practitioner. In 2010 haalde ik de HBO Medische Basiskennis aan de School voor Homeopathie en was ik geaccrediteerd als natuurgeneeskundige. Mijn behandelingen werden vanaf dat moment vergoed door zorgverzekeraars.


Welke opleidingen, trainingen en curssussen ik nog meer heb gevolgd:

  • Familieopstellingen
  • Bioresonantie (met de Vegatest en SCIO)
  • Braintrainer
  • EHBO met homeopathie
  • Quantum Allergy
  • Self Created Health
  • Omega Healing
  • Emotional Freedom Techniques
  • Touch of Matrix
  • Touch for Health

10 jaar

ervaring

92%

beveelt me aan

100%

inzet en motivatie

Wat mijn cliënten zeggen over Life Power Services

Na 4 behandelingen heb ik een ontspannen gevoel in mijn lichaam, zijn de harde buiken weg en voel ik me veel fitter. Ook het ondersteunen bij een ander voedingspatroon hebben bijgedragen dat ik me nu goed voel.


De behandelingen doen geen zeer en hebben wel resultaat. Geen medicijnen meer nodig. Dat is toch heerlijk! En ik heb geen galbulten in maanden meer gehad.


Dus, dankjewel Cynthia, ik ben echt ontzettend blij met alles wat jij voor me hebt gedaan. Ik kan eindelijk weer fruit eten zonder klachten.

Ik vond het behoorlijk confronterend, maar eigenlijk diep in mijn hart wist ik het ergens ook wel. De familie-opstelling heeft mij verder veel duidelijk gemaakt en het heeft bijgedragen aan het verwerken van mijn verdriet. En na 6 maanden kan ik nog steeds zeggen dat ik geen loopneus meer heb gehad.


Door jouw behandelingen ben ik me bewust geworden van het zelfhelend vermogen van mijn lichaam en het effect van positieve en negatieve emoties op de cellen, organen en het lichaam. Dit bewustzijn heeft voor een verandering in mijn leefstijl en denken gezorgd. Ik kwam voor een lichamelijke klacht en door aan mijn emoties te werken, zijn er meerdere kwalen en klachten verdwenen.

De praktijk van Life Power Services

De praktijkruimte van Life Power Services is gevestigd in OfficesXL, een fijne en professionele omgeving om in te werken. De locatie is gelegen op loopafstand van het Centraal Station van Houten en is goed bereikbaar met de auto via de A27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

We gebruiken cookies