Hallo energie

Sinds de laatste keer dat ik een blog schreef en vandaag, zit zeker 2 maanden. Keer op keer ben ik begonnen met schrijven aan een blog en steeds maakte ik het niet af. Writers block. Het lukte me niet, ik had te weinig schrijversinspiratie, terwijl we ontzettend prachtige opstellingen hebben gedaan in juni en juli. Eigenlijk genoeg om over te schrijven, maar het ontbrak gewoon aan creatieve energie om er een verhaal van te maken. Praten gaat mij beter af, dan schrijven (ja, echt…). Omdat ik weet dat mijn blogs veel gelezen worden, blijf ik met vernieuwde energie toch weer wekelijks een blog schrijven over dat wat we meemaken in de praktijk.

Opladen

Tijdens de vakantie heb ik heerlijk niks gedaan. En dat kan ik heel erg goed. Liggend op een bedje, kijkend naar de zee, beetje wegdommelen in de schaduw, kokkerellen op de BBQ, volledige quality time met het gezin. En voor je het weet is de vakantie weer voorbij.

Wat doe jij?

Inmiddels ben ik weer een week aan het werk. Mooie sessies alweer begeleid. En vandaag ook weer de eerste opstellingen gedaan. Ik probeer het vakantiegevoel altijd zo lang mogelijk vast te houden en mij niet mee laten slepen door de waan van de dag. Klussen, lezen, wandelen, massage, genoeg activiteiten die er voor zorgen dat ik het ontspannen gevoel blijf vasthouden. En wat doe jij om ontspannen en relaxed te blijven?

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach en hypnotherapeut inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Reactie plaatsen