Minder klachten door werken aan emoties
12 juli 2015 

Minder klachten door werken aan emoties

Door jouw behandelingen ben ik me bewust geworden van het zelfhelend vermogen van mijn lichaam en het effect van positieve en negatieve emoties op de cellen, organen en het lichaam. Dit bewustzijn heeft voor een verandering in mijn leefstijl en denken gezorgd. Ik kwam voor een lichamelijke klacht en door aan mijn emoties te werken, zijn er meerdere kwalen en klachten verdwenen.

De combinatie van de behandelingen en duimtechniek ben ik van de voorheen telkens terugkerende aften verlost, klachten voor, tijdens menstruatie en eisprong zijn bijna verdwenen en de klacht waarvoor ik oorspronkelijk kwam, is aanzienlijk verminderd. Zelfs mijn allergie voor de zon, waarvan ik dacht dat ik ermee moest leren leven, is minder geworden. Ik heb nog geen last gehad van blaasjes of jeuk. Geweldig!

De laatste behandeling is alweer een anderhalve maand geleden en ik voel me nog steeds energiek en gezond…zonder medicijnen!
Bedankt!!

Alle goeds toegewenst en succes met het mooie werk dat je verricht!

Lieve groet,
Jany

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach en hypnotherapeut inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Maikie
Door

Maikie

op 02 Sep 2015

Prachtige Website geworden. stoppen met roken goed gelezen. werkt het ook zo met afvallen? dan zou dit evt ook een leuke ingang kunnen zijn. Ik wens je veel sukses met alles wat gaat komen. Toppie

Cynthia
Door

Cynthia

op 08 Jan 2016

Thanks Maikie! Tuurlijk. Met een wijntje toch voor jou?

Reactie plaatsen