Loopneus gestopt na familie-opstelling
08 december 2015 

Loopneus gestopt na familie-opstelling

In het verleden ben ik eerder bij Cynthia geweest. Omdat ik toen zo goed geholpen was, had ik besloten om met een andere klacht waar ik graag vanaf wilde, ook naar haar toe te gaan. Ik had al meer dan 20 jaar last van een loopneus ’s nachts. Het begon zodra ik in mijn bed lag en hield op een half uur na het opstaan. En tijdens de nachtrust gebruikte ik soms wel 20 zakdoekjes, die dan overal op de grond verspreid lagen om het bed heen.

Met familie-opstellingen zijn we erachter gekomen wat de oorzaak was van mijn klacht. Het bleek te gaan om niet verwerkt verdriet van iemand die ik was verloren. Dit verdriet heb ik eigenlijk altijd weggestopt en ik wilde er niet meer aan herinnerd worden. Samen met Cynthia hebben we na de opstelling een mooie manier gevonden om in het hier en nu afscheid te nemen van die persoon, omdat ik daar ook nog behoefte aan had.

Ik vond het behoorlijk confronterend, maar eigenlijk diep in mijn hart wist ik het ergens ook wel. De familie-opstelling heeft mij verder veel duidelijk gemaakt en het heeft bijgedragen aan het verwerken van mijn verdriet. En na 6 maanden kan ik nog steeds zeggen dat ik geen loopneus meer heb gehad. Dit was 2 dagen na de opstelling al weg.

Super Cynthia, waarvoor dank!

M.P., 58 jaar

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach en hypnotherapeut inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Reactie plaatsen