Loopneus na het drinken van alcohol
31 augustus 2015 

Loopneus na het drinken van alcohol

Al jaren heb ik last van een enorme loopneus (lees snipverkouden) na het drinken van alcohol en met name bij wijn. Zeker in combinatie met vermoeidheid was het drinken van zelfs een paar slokken wijn voor mij funest. Door de vermoeidheid werd ik zelfs min of meer chronisch verkouden. Lange tijd ben ik hiervoor onder behandeling geweest bij diverse KNO-artsen, heb diverse druppels en sprays gebruikt en uiteindelijk werd geconstateerd dat ik last had van poliepen in mijn neus.

Vorig jaar september zijn deze operatief verwijderd met als resultaat dat de loopneus inderdaad zo goed als over was. Heerlijk was dat, eindelijk weer met manlief kunnen genieten van een goed glas wijn. Maar helaas, het mocht niet lang duren. Al na een paar maanden kwamen de eerste snifjes weer terug en uiteindelijk was ik na verloop van tijd weer chronisch verkouden en dus weer terug bij af.

Uiteindelijk ben ik bij Cynthia terecht gekomen (in 1e instantie voor mijn dochtertje van 1,5 jaar, die overigens ook goed reageert op de behandeling van Cynthia) en na een paar behandelingen kwam er al een soort rust in mijn lichaam en voelde ik me fitter. Na de specifieke behandeling voor alcohol zou het over moeten zijn met het gesnif.

Daarna de proef op de som genomen en inderdaad, ik kon zonder loopneus genieten van een goed glas wijn. Tijdens de feestdagen heb ik hier dan ook volop van genoten. Cynthia, bedankt voor je hulp. Ik ben nu van mijn allergie voor alcohol af.

Yvonne

Over de schrijver
Cynthia Hilkman geeft als systemisch coach en hypnotherapeut inzichten in wat er gebeurt in jouw leven. Samen met jou gaat ze aan de slag om jou te helpen met het realiseren van de verandering die jij wilt.
Reactie plaatsen